Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (4.38 secunde)
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Sarbatorim astazi, de Sanziene, Ziua universala a iei traditionale romanesti, ajunsa la cea de a treia editie.
Dar Marea Unire poporul a facut-o, scriu hrisoavele de istorie.
Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob. In plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului, care vor fi anuntati in cel mai scurt timp.
Crisan Andreescu) Inaltarea Domnului este praznuita la 40 de zile dupa Inviere, in Joia din saptamana a VI-a, dupa Pasti. Sarbatoarea este cunoscuta in popor si sub denumirea de Ispas, de la cuvantul de origine slavona Supasu, care inseamna Mantuitorul. In aceasta zi crestinii se saluta cu formula:
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Aflat la a III-a editie, Salonul Florilor, curatoriat de criticul de arta Ana Amelia Dinca, va prezinta pe simeze o tema in deplin acord cu anotimpul in care ne aflam.
America e in sarbatoare Ziuanews: America este, joi, 4 iulie, in sarbatoare! Ziua Independentei este celebrata prin parade, carnavaluri, targuri si jocuri de baseball. Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Maestrii artei culinare de la Kotanyi au creat un amestec special de mirodenii care confera o savoare unica fiecarei cani de vin fiert pentru a incalzi atmosfera zilelor reci de iarna.
Oul - Universul intr-o coaja (continuare) Povestea Oului de Pasti "Cand oamenii n-ar mai inrosi oua de Pasti, atunci lumea se va potopi" - credinta populara culeasa de marele etnolog si folclorist roman Simion Florea Marian si publicata in lucrarea Sarbatorile la Romani, aparuta in anul 1899 Desi astazi, asociem ouale rosii sarbatorii pascale - cea mai mare si mai importanta sarbatoare a tuturor crestinilor -, traditia oualor vopsite in culori este mult mai veche decat crestinismul.
Numita si "cincizecimea" sau Duminica Rusaliilor, aceasta sarbatoare incheie ciclul pascal, la 50 de zile dupa Inviere. Este o zi bogata in traditii ce trebuie respectate cu sfintenie, ca sa nu ne pedepseasca Rusaliile!
Ce spun legendele populare despre Rusalii La 50 de zile de la Paste, asupra Sfintilor Apostoli s-a coborat Sfantul Duh, iar acestia au capatat puterea si indrazneala de a duce mai depare invataturile lui Christos.
Aceste ''pacatuieli'' prevad mai multe momente in care sarbatorim la masa si multe alte circumstante in care suntem nevoiti, asa zis ''fortati de imprejurari'', sa mancam mai mult decat trebuie si mai ales ce nu trebuie.
Aproape 1 milion de catolici sarbatoresc duminica PASTELE PASTELE CATOLIC 2015: Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Declaratia mea politica se leaga de semnificatia zilei de astazi, 22 aprilie.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Ziua de 15 mai a fost declarata de catre Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ca fiind Ziua Internationala a Familiei, printr-o Rezolutie data in septembrie 1993.
Alexis Tsipras spune ca nimeni nu poate ignora vointa unui popor Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminica, dupa ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internationali ai Greciei, ca nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-si lua destinul in propriile maini, transmit EFE, AFP si DPA.
amosnews.ro / Crestinii praznuiesc Schimbarea la Fata a Domnului Singura zi din Postul Adormirii Maicii Domnului in care este dezlegare la peste!
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita. Este deja tradiție ca reteaua sa marcheze momentele cand se implineste cu inca 100 de magazine.
Ziua Internationala a copilului este un motiv de sarbatoare atat pentru cei mici, cat si pentru parintii lor. Va prezentam o lista cu evenimente dedicate zilei de 1 iunie.
14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
google-analytics.com